Ostajan muistilista

Me Kupen Autolla haluamme varmistaa, että asiakkaamme tietävät mitä ostavat.

Käytetyn auton ostajan muistilista

Käytetyn auton ostaminen on kannattavaa, sillä suurin yksittäinen osuus hinnan alenemista tapahtuu heti uuden auton käyttöönoton jälkeen. Ostaessasi autoa käytettynä, on hyvä perehtyä auton historiaan ja kuntoon.

Me Kupen Autolla haluamme varmistaa, että asiakkaamme tietävät mitä ostavat. Olemme keränneet ylös muutamia asioita, joita käytetyn auton ostossa kannattaa huomioida.

 • Mieti mitä olet ostamassa
  Onko auto arjen menoja ja työmatkoja varten, matkailua ja vapaa-aikaa varten vai poikkeustilanteita varten? Asiantuntijamme osaavat neuvoa minkälainen auto sopisi juuri sinun tarpeisiisi.
 • Kahdet renkaat
  Tarkista kesä- ja talvirenkaiden kunto. Muista 2 euron kolikon sääntö; renkaiden urasyvyys on hyvä, mikäli kolikon hopeareunus (4mm) peittyy uraan, on rengas vielä hyväkuntoinen.
 • Kahdet avaimet
  Tarkista, että autoon löytyy kahdet avaimet.
 • Käytä auto koeajolla
  Kokeile auton kaikki lisävarusteet ja ominaisuudet mahdollisimman tarkasti ja huolellisesti. Tarkista, että autossa on siihen kuuluvat irroitettavat varusteet mukana. Tällaisia ovat esimerkiksi sähköauton latauslaite, farmariauton tavaratilan näkösuoja ja muut vastaavat varusteet.
 • Auton hinta ja ajetut kilometrit
  Pelkkää hinta-kilometrisuhdetta ei kannata pitää ainoana mittarina, vaan autot ovat aina yksilöitä ja samalla hinta-kilometrisuhteella olevissa autoissa saattaa olla paljonkin eri kuntoisia yksilöitä. Lisäksi varusteissa saattaa olla huomattavia eroja.

Tervetuloa ostoksille, palvelemme sinua kaikkien kysymysten osalta myös auton oston jälkeen!