Ostamme autosi

Ostamme autosi ja lunastamme loppuvelkasi.

Reilu hyvitys autostasi

Auton vaihtajana teemme tarjouksen nykyisestä autostasi ja tarvittaessa lunastamme auton loppuvelan.

Voit tulla näyttämään autoasi liikkeisiimme sovitusti tai ilman ajanvarausta saadaksesi mahdollisimman tarkan tarjouksen. Voit myös pyytää tarjouksen täyttämällä alla olevan lomakkeen. Täytäthän lomakkeelle tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta osaamme tarjota autosta käyvän korvauksen. Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa.

Autoa myydessä tai vaihtaessa on hyvä muistaa muutama nyrkkisääntö saadaksesi parhaan mahdollisen hyvityksen autostasi.

 • Katsastus
  Käytä auto katsastuksessa ennen myyntiä. Katsastamaton auto saattaa tuottaa lisävaivaa, jolloin katsastuksen tekemättä jättäminen voi näkyä saamassasi hyvityksessä.
 • Tuulilasin kunto
  Hoida mahdolliset kiveniskemät alta pois ennen myyntiä, jolloin vaiva tästä ei siirry eteenpäin ja näin ollen saat autostasi paremman hyvityksen.
 • Vahinkoilmoitus vaurioista
  Mikäli auto on kärsinyt kolhun tai muun vauriokorjausta vaativan sattuman, tee ainakin vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi, jotta uuden omistajan on vaivattomampaa korjauttaa auto. Tällöin olemassa olevat vauriot eivät laske autosi arvoa.
 • Puhdas auto
  Likaisesta tai sisältä sotkuisesta autosta on vaikeampi saada toivottua hyvitystä, sillä auton todellinen kunto voi näyttää todellista huonommalta. Likainen auto luo myös mielikuvan huonokuntoisemmasta autosta. Meille myydessä hoidamme myös pesun veloituksetta.
 • Omat tietosi

 • Auton tiedot