Kupen Auto

Autokauppaa vuodesta 1971

Autokauppaa jo toisessa
polvessa

Kupen Auto on perheomisteinen, peräti kuudennella vuosikymmenellä toimiva luotettava autokauppa. Olemme keskittäneet toimintamme uudehkojen ja vähän ajettujen henkilö- ja pakettiautojen myyntiin ja ostoon.

Mikäli olet vaihtamassa autoa, ostamme myös vanhan autosi kilpailukykyisellä hyvityksellä.

Henkilökohtaista palvelua liikkeissä ja etänä

Palvelemme auton ostajia ja vaihtajia liikkeissämme Vantaalla Kehä III:n varrella sekä Pohjanmaalla Isonkyrön Orismalassa. Pyrimme tarjoamaan palveluitamme myös etänä.

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut ostamaan, vaihtamaan tai myymään auton, mutta et pääse asioimaan liikkeissämme.

Katso esittelyvideo

Meistä sanottua

”Todella hyvää palvelua ja asiantuntevia myyjiä. Paljon laadukkaita vaihtoautoja.”

Google palaute, 2021

”Paras hyvitys vanhasta, joten nopeat kaupat. Kaikki piti mikä luvattiin!”

Google palaute, 2021

”Hyvä valikoima ja hyviä autoja.”

Google palaute, 2020

Vastuullisuus

Pyrimme omalta osaltamme edistämään yhteiskunnallista ja maailmanlaajuista hyvinvointia. Olemme päättäneet keskittää painopisteemme kolmeen yhteiskunnallisesti merkittävään aiheeseen, jotka koemme tärkeiksi meille yrityksenä sekä henkilöstöllemme merkittävinä.

Ympäristövastuu

Vaihtoautokaupassa kierrätys on selkeimmin ulos näkyvistä vastuullisuusaihioista. Pyrimme ulos ”kertakäyttöyhteiskunnan” kulttuurista ja tuemme kierrätystä autoilussa. Samalla edistämme autoilun ympäristöön kohdistuvia haittoja uudistamalla Suomessa olemassa olevaa vanhaa, saastuttavampaa autokantaa.

Yhteiskuntavastuu

Haluamme olla edistämässä ja uudistamassa mielikuvaa sekä kokemuksia autokaupasta läpinäkyvänä, asiakasorientoituneena ja rehellisenä kotimaisena toimijana. Meille on kunnia asia luoda Suomeen lisää työpaikkoja haastavinakin aikoina.

Sosiaalinen vastuu

Haluamme olla alalla haluttu työpaikka. Meille on tärkeää taata henkilöstöllemme turvallinen työyhteisö sekä hyvinvointia edistävät puitteet. Tarjoamme eri toimenkuvissa työskenteleville henkilöstöllemme mahdollisuuksia edetä tai siirtyä toisiin tehtäviin osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Kupen Auton historia

Kupen Auton lämminhenkinen kasvutarina on alkanut 60-luvulla Kullervo Mäki-Valtarin synnyinkodin autotallista. Autokaupan juuret sijaitsevat Isokyrön Orismalassa. Varsinainen yritystoiminta autokaupan parissa käynnistyi vuonna 1971, ja samassa palveluvalikoimaan kytkeytyi Fiat huolto.

Viidessä vuodessa toiminta oli kasvanut niin suureksi, että omakotitalon tontille oli rakennettava 800 neliön halli. Vuonna 1980 autokaupan tilat siirtyivät Isokyrön Valtaalaan, valtatie 16 varteen. Autokaupan ohessa Mäki-Valtarien perhe kasvoi ja perheen poika Rami harjoitteli autojen pesemistä ynnä muita autokaupan toimintaan liittyviä tehtäviä. Vuosien lähikoulutuksen jälkeen Rami siirtyi yrityksen johtoon vuonna 2002 ja samalla Kupen Auto muuttui kommandiittiyhtiöstä osakeyhtiöksi.

Vaikka Kupen Auto toimi matkan varrella myös Fiatin ja Hondan edustajana uusien autojen myynnissä, päätti yritys keskittyä vuodesta 2005 alkaen uudehkojen ja vähän ajettujen autojen myyntiin.

Uusi toimipiste päätettiin avata Vantaalle Kehä III:n varrelle, jonne uudet toimitilat rakennettiin vuonna 2014. Näissä tiloissa yritys palvelee asiakkaitaan viiden henkilön voimin.